Badkamers

Badkamerrenovatie in de regio Amersfoort

D&D Projectbouw B.V. is werkzaam vanuit Amersfoort in de driehoek Utrecht, Hilversum en Scherpenzeel. Wij hanteren een werkgebied van ongeveer 20 kilometer rond Amersfoort. Met een ervaring van meer dan 15 jaar verrichten wij diensten als schilder en stucadoor van hoge kwaliteit. Om een strak en streeploos resultaat te bereiken van ons schilderwerk verwerken wij verfsoorten van merken die in de praktijk hun kwaliteit en duurzaamheid al volop bewezen hebben. Onze voorkeur gaat uit naar merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Op alle schilderwerken binnen en buiten krijgt u een garantie van 5 jaar.

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Badkamer afgestemd op uw wensen en behoeten

Ruime ervaring in renovatie

Een fijne badkamer betekent voor veel mensen een rustpunt in een druk leven. Daarom streven wij er altijd naar om de badkamer volledig af te stemmen op uw wensen. Wij bespreken met u de mogelijkheden, rekening houdend met de beschikbare ruimte en de ideale indeling. Met een ervaring van meer dan 20 jaar kunt u vertrouwen op onze expertise om voor u het optimale resultaat te bereiken.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van partners, elk met hun eigen specialismen zodat wij een compleet pakket kunnen bieden. Uw nieuwe badkamer wordt vakkundig en met oog voor detail geïnstalleerd. Ook geven wij u een indicatie van het tijdsbestek waarin wij dit kunnen realiseren. Ons motto is altijd: “afspraak is afspraak”. U kunt vertrouwen op onze flexibiliteit. Mochten wij het schema niet halen dan werken wij de in de avonduren of op zaterdagen door om ons doel te behalen.

Vraag een offerte aan

Kwaliteit en service van houtrot

Een duidelijk aanspreekpunt

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat heeft ons een goede naam in de regio bezorgd. Aangezien wij vertrouwen in onze deskundigheid en vakmanschap krijgt u op alle werkzaamheden een garantie. Uiteraard is dit afhankelijk van de aard van de uitgevoerde taken. Ondanks dat wij een aantal zaken moeten uitbesteden aan een betrouwbaar netwerk van partners heeft u altijd maar één aanspreekpunt. Hierdoor is er sprake van een duidelijke communicatie en kunnen wij inspringen op veranderende omstandigheden. Heeft u aanvullende wensen dan worden deze direct doorgevoerd.

FLexibiliteit

Wat kunt u nog meer van ons verwachten

Flexibiliteit is ons streven. Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat uw badkamerrenovatie op een professionele wijze uitvoert en wilt u daar een concurrerend tarief voor vernemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en zetten ons vakmanschap in om de badkamer van uw dromen te realiseren. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Beter is het om het zelf te ervaren. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Dus waar wacht u nog op?