D&D Projectbouw B.V.

Totaalrenovatie

Totaalrenovaties in de regio Amersfoort

D&D Projectbouw B.V. in Amersfoort verzorgt totaalrenovaties. Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven in ongeveer 50 kilometer rondom Amersfoort. Met een ervaring van meer dan 20 jaar mogen wij ons specialist noemen voor alle klussen in en om het huis. U kunt ons onder andere inschakelen voor alle timmerwerken, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, het realiseren van aanbouwen, uitbouwen en dakkapellen, stucwerk, loodgieterswerkzaamheden en houtrotreparatie.

Onze werknemers hebben elk hun eigen specialisme waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste vakkennis en de best haalbare kwaliteit. Ook voor de levering en plaatsing van kunststof en aluminium kozijnen zijn wij de aangewezen partij voor u. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en adviseren u graag over de te verwerken materialen. Hierbij houden wij rekening met het budget wat u beschikbaar wilt stellen. Voor een strak en streeploos resultaat verwerken wij als schilder bij voorkeur verven van vooraanstaande merken als Sigma, Sikkens en Wijzonol.

Badkamer renovatie

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Binnen- en buitenschilderwerk voor binnen

Ruime ervaring in renovatie

Om uw interieur de gewenste uitstraling te geven verzorgen wij graag het binnenschilderwerk voor u. Wij adviseren u hierbij desgewenst over de kleuren die het best aansluiten bij de rest van uw interieur. Elke kleur voor het verven van uw deuren, wanden, kozijnen en plafonds is mogelijk. Door het eventueel mengen van verschillende kleuren kunnen wij volledig voldoen aan uw verwachtingen.

Een regelmatig en correct uitgevoerd buitenschilderwerk aan uw houten kozijnen geeft uw pand niet alleen een fraaie uitstraling maar ook zorgt dit voor een afdoende bescherming tegen het inwerken van vocht met problemen als houtrot als gevolg.

Ingeval van slecht onderhoud aan het schilderwerk aan de houten kozijnen krijgt vocht vrij spel. Het hout gaat rotten. Houtrot is in een beginstadium nog goed te herstellen. Het aangetaste hout wordt weggenomen en de gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel. Na het schuren en aflakken zijn de kozijnen weer langdurig beschermd. Wilt u van dat schilderwerk af, dan is de keuze voor kunststof of aluminium kozijnen een goede beslissing.

Onze ervaren stukadoors verzorgen het stucwerk zowel binnenshuis als aan de gevel. Wij beheersen alle vormen van stucwerk en stemmen deze volledig af op uw wensen.

Renovatie aan uw badkamer

Aanbouwen en uitbouwen aan een woning van houtrot

Ruimer ervaring in totaalrenovatie

Om meer ruimte te creëren en een betere lichtinval te realiseren schakelt u ons in voor een degelijke aanbouw of uitbouw aan uw woning. Ook zorgt dit voor waardevermeerdering van een pand. Een dakkapel geeft u ook meer ruimte en licht op zolder.

Wij renoveren badkamers

Overige diensten

Renovatie in uw badkamer

Wat kunt u nog meer van ons verwachten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Het leggen van vloeren van steen, hout of PVC
  • Betegelen van wanden in de keuken of badkamer/li>
  • Aanbrengen van plinten
  • Renovatie van trappen

Bent u dus op zoek naar een veelzijdig klussenbedrijf en bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Pakt u dan snel de telefoon en neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Heeft u direct hulp nodig?

Naast schilderwerk en stucadoorwerkzaamheden leggen wij ook graag uw houten, stenen of PVC vloer voor u aan. Ook de betegeling van wanden in keukens en badkamers, het aanbrengen van plinten, het plaatsen van dakkapellen en het renoveren van houten trappen behoort tot ons dienstenpakket.

Wenst u nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Contact